Ένα Blog για το Ραδιόφωνο

Το ραδιόφωνο είναι ένα μέσον ενημέρωσης, ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, ιδιαιτέρως αγαπητό από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. Το μοναδικό του χαρακτηριστικό, που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα ΜΜΕ, είναι το γεγονός ότι διεισδύει σχεδόν σε κάθε πτυχή και στιγμή της καθημερινότητάς μας. Μας συντροφεύει στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στη γυμναστική, στις εκδρομές, σε ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, όταν ερωτευόμαστε, απογοητευόμαστε, όταν κάνουμε όνειρα. Είναι ένα μέσον “μαγικό” που διεγείρει τη φαντασία μας.

Όπως συμβαίνει με τα πάντα στη ζωή μας, έτσι και το ραδιόφωνο λειτουργεί σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται. Στις μέρες μας, περισσότερο από ποτέ, η μουσική βιομηχανία παράγει τεράστιες ποσότητες μουσικής και τραγουδιών, οι εξελίξεις τρέχουν, οι οικονομικές συνθήκες αλλάζουν, ενώ η παγκοσμιοποίηση αυξάνει τον ανταγωνισμό μετατρέποντας την οικονομική επιβίωση σε καθημερινό αγώνα. Παράλληλα, η ίδια η παγκοσμιοποίηση προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης στους ραδιοφωνικούς σταθμούς τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο.

Ακόμα, τα ραγδαία άλματα της τεχνολογίας και οι υψηλές ταχύτητες συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο, έχουν δώσει τεράστια ώθηση στα διαδικτυακά ραδιόφωνα, τα οποία, εκτός από εναλλακτική επιλογή ακρόασης, αποτελούν έναν ολοένα και ισχυρότερο ανταγωνιστή των παραδοσιακών ραδιοφωνικών σταθμών.

Σε αυτόν τον ιστότοπο θα μαθαίνεις για όλα όσα αξίζει να γνωρίζεις σχετικά με το ραδιόφωνο. Οι αμέτρητες παγκόσμιες πληροφορίες, ειδήσεις, και εξελίξεις, θα φιλτράρονται ώστε να διαβάζεις μόνο τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές από αυτές. Θα ενημερώνεσαι για τις πρόσφατες καλλιτεχνικές κυκλοφορίες, για τα νέα από τις δισκογραφικές εταιρείες, τους καλλιτέχνες της μουσικής, για τις πιο hot ραδιοφωνικές επιτυχίες, και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τον μαγικό κόσμο του ραδιοφώνου!